Nieuwbouw

Wij realiseren verschillende nieuwbouw projecten die uiteenlopen van woningen, bedrijfspanden, agrarische gebouwen, vakantiehuizen enz.

Door onze jarenlange ervaring (inmiddels al 90 jaar!) hebben wij de kennis in huis om verschillende nieuwbouw projecten professioneel op te kunnen pakken. De opdrachtgever wordt begeleid van het ontwerp tot en met het opleveren van het project. Tijdens de oriënterende gesprekken brengen wij de wensen van de opdrachtgever in kaart en deze worden vervolgens meegenomen in het traject zodat het écht uw eigen ontwerp wordt. Alle ingewikkelde tekeningen, berekeningen en het verkrijgen van de benodigde vergunningen nemen wij u uit handen.

Bekijk een greep uit onze nieuwbouw projecten

Onderstaand worden een aantal van onze voltooide projecten getoond. Blijf op de hoogte van onze laatste projecten door onze Facebook-pagina te liken.

Voor ons is geen project te groot, maar ook zeker niet te klein. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw weten wij hoe we elk type project aan moeten pakken. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf W Visser en ZN. B.v. voor u kunt doen?

Al meer dan 90 jaar ervaring in nieuwbouw projecten!